En ny brygga till vår sjötomt

Hej alla härliga läsare, varmt välkomna tillbaka ska ni vara till ännu ett inlägg! Som ni vet skriver jag mycket om inredning, men dagens ämne kommer att vara lite annorlunda, nämligen det här med bryggor. Ni är många som har påpekat att ni är sugna på att bygga en brygga, och då jag faktiskt fick en brygga byggd hos mig, vill jag idag tipsa er om företaget som hjälpte mig. Reuterskiöld Snickeri AB heter då det företaget som jag valde att vända mig till, då jag hört mycket bra om dem utav både kollegor och släktingar som har bryggor ut mot vattnet. Att bo vid en sjö är verkligen helt fantastiskt, och att inte då ha en brygga har känts som lite slöseri, då det ger så mycket att kunna bada från sin egna brygga under somrarna, eller kunna sitta och ha picknick vid sjön en solig vinterdag.

Vi är i vilket fall som helst otroligt nöjda med vår nya brygga och vill rikta ett stort tack till just Reuterskiöld Snickeri AB för den fantastiska hjälpen vi fått. De anställda hos företaget arbetade på ett otroligt effektivt sätt, och det märktes att de hade haft mycket erfarenhet kring just bryggor. Detta kändes såklart tryggt för oss som kunder, då ett säkert företag alltid utför ett bra och professionellt arbete. Resultatet blev fantastiskt och precis så som så ville ha det. Reuterskiöld Snickeri AB tog verkligen till sig utav våra önskemål och gjorde allt i sin makt för att vi skulle få vår brygga exakt som vi ville ha den. Det är sådan otrolig skillnad på den mängd vi är ute nu jämfört med för bara några veckor sedan, då vi nu allt mer ofta spenderar tid vid vår nya brygga, och verkligen njuter av vår sjötomt, på ett sätt som vi tidigare inte gjort. Jag vill verkligen rekommendera mina läsare som vill ha en brygga i Lidingö, eller övriga Stockholmsområdet med omnejd, att vända er till Reuterskiöld Snickeri AB för bästa hjälpen.